Fadderuka 2012, et tilbakeblikk

Det er viktig å se tilbake på gode minner, og fadderuka 2012 er så definitivt en av dem! Vi håper folk hadde det drit kult, og ikke minst stiftet mange nye bekjentskaper. For det er jo det fadderuka handler om! Du får ett innblikk i miljøet, kulturen, tradisjonene, og ikke minst alle folkene som du kommer til å bruke flere år sammen med. Der er her studenttilværelsen din starter, og derfor er det så viktig at den innfrir til dine forventninger!

Fadderuka 2012
Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

– «Under en av sketsjene på en post på rebusen ble hunden Knut litt for våryr da «Jorun Stiansen» ble skallet ned i X-faktor av den virkelige «Jorun Stiansen».. Makes no sense, i know.»

Det hele startet 20. August med et aldri så lite Sensation White-party på studentpuben. Denne kvelden var det også klassevors med en god mulighet til å bli kjent med dine medstudenter over en lunket Pokal og en Paramount. Tirsdag var det duket for det tradisjonelle rebusløpet på Rena, og det gikk av med brask og bram! På tilbakemeldingen å tyde var løpet svært vellykket! Onsdagen gikk turen til Charlottenberg, Sverige for å friske seg med forsyninger og billig bacon, før kvelden ble avsluttet med den sagnomsuste onsdags-quiz’n!

Fadderuka 2012
Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

Torsdag var det duket for konsert med selveste Envy som tok med seg så mye god stemning at de løftet taket på Biblioteket Pub & Scene. Her leverte de kjente låter som «One Song», men de sang flere enn bare den ene da, hehe (Red. Tok du den?) På Fredag var det duket for enda mer god musikk og konsert, men da med ett band fra 2.året på musikkproduksjon! «Robert og Gjengen» disket opp med velkjente coverlåter som rocket publikum og dro med alle på litt allsang. Lørdagen var det på med finstasen og en siste utekveld på puben med «SuitUpNight». Hadde du krefter igjen etter denne uka så var det ingen grunn til å ikke gi full gass! For på søndag kunne du så aldeles slappe av! Det ble en aller siste samling på puben denne dagen, men kun for å se på bilder og filmer for uken som var gått.

Fadderuka 2012
Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

 – «Noen av fadderne som jobbet frivillig for å gi de nye studentene en best mulig start på sin studenttilværelse på Rena. Applaus til dem!»


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *