OMG!

Det nærmer seg dag for dag, time for time, og sekund for SEKUND! Fadderuka 2012 og skolestart er like rundt hjørnet og det kommer til å bli legen……wait..for..it…… AWESOMEDARY! Mandag 20.August sparkes det hele i gang (sånn offisielt) og jeg tror jeg kan snakke på vegne av alle andre å si at vi gleder oss, veldig! Ikke kommer vi bare til å treffe de vi allerede har blitt så godt kjent med, men også du som er ny! Det er nok like spennende for oss som allerede er studenter der, som det er for deg som skal starte nå til høsten.

Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå at Fadderuka er noe vi virkelig gleder oss til. For dette er tiden hvor du blir kjent med nye flotte mennesker, deltar på artige arrangementer, henger på den nyrenoverte studentpuben, og får den aller første smakebiten på Rena og Høgskolen i Hedmark. Mandag 20.August er som tidligere nevnt dagen det hele sparkes igang, men om du skulle dukke opp noen dager før så for all del ikke bli sittende å sture på rommet ditt. Både fredag (17) og lørdag (18) vil det være åpent på studentpuben, og vær ikke redd for å komme bort å få deg noe kaldt i glasset. Dette er kanskje muligheten til å få en rolig start på oppholdet før det blir fullt kjør resten av uka.

Fadderuka

Her er programmet for Fadderuka slik det ser ut idag;

Mandagen vil bestå av omvisning rundt på skolen, og ett rebusløp som kommer til å ta deg over stokk og stein – og under igjen, samt en fest av typen «Sensation» som sikkert kommer til å bli en sensasjon… «tog du ann?».

Tirsdag: Da er det duket for ett idrettsarrangement av typen idrett, etterfulgt av ett Pimp n’ Hoe party typen slutty med kleskoden; «Trafikklys» hvor man kler seg i grønt om man er singel og kjesken, oransje om man er av den usikre typen, eller rødt om man er opptatt.

Onsdag: Blir det sightseeing på Rena, noe som kommer til å bli veldig nyttig selv for oss som har vært der en stund, og etterpå reiser vi på harrytur til Charlottenberg i Sverige og hamster billig bacon og andre ting som du trenger…. (du vet hva jeg snakker om) Før det hele avsluttes med Quiz på studentpuben; Biblioteket Pøbb & Scene.

Torsdag: Da spiser vi fellesfrokost/lunsj alt ettersom når du står opp å velger å kalle det, og på kvelden blir det konsert med TBA, ånei, To Be Announced står det vel for, og betyr at det kommer mer info om det senere…. for noen overraskelser må vi jo ha!

Fredag: Kanskje er du allerede in love slik som The Cure er, men da blir det grilling i parken, og senere er det bandkveld på puben. Ønsker du å spille så kan du ta kontakt med Daniel ‘Van Sand’ Hansen på telefon 907 46 318, ship O’ hoi!

Lørdag: Druser vi på (sitat Petter Pilgaard) med «Suit UP Night» det også på puben, så da må du finne frem finstasen type dress og kjole, type galla?

Søndag: Om du enda er oppe å går, ligger eller står, så samles vi alle som en på puben for siste gang denne uken. Denne dagen blir dog av det rolige slaget med en oppsummering av uka som er gått i form av bilder og video. Det blir altså maks chill, men sikkert mye latter når du enten ser det bildet du ikke helt husker, eller da du slang den feteste grimasen! Moro blir det!

Dette er iallefall den foreløpige planen og noen endringer kan det alltid bli med tanke på vær og vind, og flo og fjære. Derimot vet vi at det kommer til å bli helt rått å treffe mange nye mennesker og bare slå seg helt løs en hel uke. Velkommen skal du være! Fadderuka mann!!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *