1512857_10152402227437703_98066131327203790_n

Jeg heter Julie Rogstad Sandberg, og går tredje året Music Management.

Siden jeg startet her på Rena, har jeg vært involvert i spennende prosjekter og møtt mange inspirerende mennesker. Allikevel begynte alt å ta form etter et fag som heter A&R (Artist and Repertoar), hvor vi fikk i oppgave å skape en artist.

Høsten 2013 var mitt tredje semester på skolen, og skulle vise seg å bli det mest krevende og morsomste jeg har vært med på. Å skape en artist er nemlig lettere sagt enn gjort. Sammen med gruppen min, valgte vi å jobbe med artisten Emila. Gruppen bestod av fire musikkproduksjonsstudenter, så jeg tok rollen som manager. Utfallet av dette samarbeidet resulterte i en fersk popartist, og fem studenter som kunne se seg utallige opplevelser og erfaringer rikere. (emilaofficial.com)

Det å være manager for Emila var noe jeg absolutt ville fortsette med, så i starten av 2014 startet jeg opp et enkeltmannsforetak. Manager Einar G. Martinsen ville være med på laget, og sammen har vi skapt Northwind Management. Foreløpig huser vi artister som Martin Tungevaag, K-391, All But Kings og så klart, Emila. (northwindmgmt.com)

Samarbeidet mellom Einar og meg, førte til at Martin Tungevaag og Emila skapte låten «Samsara 2015». Dette var noe som skulle vise seg å gjøre stor suksess. Etter tre uker med 2. plass på VG-lista, og 2 uker på 1. plass Spotify i Norge, har nå også låta klatret seg oppover på Spotify i Sverige.

Emila og resten av artistene i Northwind har mange spennende prosjekter på gang. I nærmeste fremtid skal blant annet Emila slippe hennes neste singel, «Phoenix», sammen med Layman Music. Til slutt vil jeg føye til at Rena, til tross for størrelsen, byr på mange muligheter og unike samarbeid.

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *