Med ett kjempebra søkertall til høsten er det mye å se frem til! Først og fremst ser vi frem til å ta imot en flokk med nye studenter, og ha ei fadderuke (som det kommer mer om senere) uten like! Snart står også den «nye» studentpuben, som for tiden er under oppussing, klar til å gjeste både deg, og deg, og meg!

Du som student gleder deg nok til å komme igang med tiden som student, men gruer deg nok også litt. Det er det ingen grunn til for på Rena er alle velkomne! Som du sikkert har fått med deg er Rena en liten plass, og vi får nok ikke Starbucks på Wahlsenteret før om en liten stund.

Det sosiale samholdet man får her derimot er noe helt annet, og vi skal ta deg imot fra første stund. Jeg vet også at det er mange som gleder seg til å være faddere, og passe på at akkurat DU får en skikkelig bra start på studietiden. Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt med oss her på renamusicandmedia, eller søk opp Rena på facebook og finn en gruppe å spør i vei om det du måtte lure på! Vi er her for å hjelpe deg!


Da gjenstår det bare å si hjertelig velkommen til høsten og YIPPIKAYEY!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *